MLB cserehatáridő előtt

Augusztus 2-ig cserélhetnek játékosokat a csapatok az MLB-ben. Ennek megfelelően el is indultak a bizniszek, valamint ömlenek a pletykák is. Nézzük, mi történt eddig.

Az idei évtől életbe lépő kibővített rájátszás-rendszernek köszönhetően az eddigieknél több csapat mozog a bűvös, playoff-ba jutást jelentő vonal környékén – az American League 3 wild card helyének megkaparintására pl. még 7 csapatnak is jó esélye van -, viszont hasonló mennyiségben találunk olyan gárdákat is, akiknek már rég elúszott ez a szezon, így nekik csak az értékesebb játékosok eladása maradt, mint opció.

De épp az utóbbi csapatok kínálnak olyan portékát, amelyek meghatározó szerepet tölthetnek be új klubjukban, a bajnoki címért folytatott versengésben.

not_happy_soto.jpg

 

Első dominók

Az első dominók mind az ütő-, mind a dobójátékosok piacán eldőltek; de érdekesség az is, hogy mindkét New York-i csapat igen aktív volt már a cserehatáridőt megelőző jó pár napban is. Érdekesség, de egyáltalán nem meglepő, hiszen mindkét gárdának jó esélyei vannak idén.

Andrew Benintendi sztoriját két héttel ezelőtt én is megírtam: a remek szezont futó, lejáró szerződésű játékost sok csapattal szóba hozták, ám mikor a Kansas City Royals Kanadába utazott a Toronto Blue Jays elleni szériára, Benny Biceps nem tarthatott a csapattal, mivel nem volt beoltva koronavírus ellen. Az akkori hírek szerint ez eltántorította a New York Yankees vezetőségét attól, hogy cseréljenek a balkezes outfielder-ért, mivel a Jays-szel akár a rájátszásban is összefuthatnak, ám láss csodát, Benintendi mégis a Bronxban kötött ki.

benintendi.jpgA Yankees három tehetséges, de az MLB-től még messze levő dobójátékost küldött a Royals-hoz Beck Way, T.J. Sikkema és Chandler Champlain személyében – közülük Way volt a legmagasabbra rangsorolt, ő a 13. legtehetségesebb játékosnak számított a jenkik farmrendszerében. De Sikkema-ban és Champlain-ben is van kakaó (30% feletti kiosztott strikeout-arány mindkettejüknél), ám el fog telni még pár év, míg valamelyiküket Kansas City-ben köszönthetik a szurkolók. Benintendi viszont azonnal megoldást kínál a Yankees leggyengébb csapatrészének, az outfield-nek. Védekezésben kiváló, remek ütőstatisztikákat hoz, és ami talán a legfontosabb a Yankees-nek: alig-alig esik ki strikeout-tal, azaz az esetek többségében játékba hozza a labdát. Egy ilyen, sokszor bázisra kerülő játékos (.387 OBP) jól megélhet az MVP-kaliber szezont futó Aaron Judge-ot és az idén is gigantikus hazafutásokat ütő Giancarlo Stanton-t is soraiban tudó ütősorban.

A Yankees ezzel még nem állt le, szokás szerint a nagy nevekkel is szóba hozták őket, de a bullpen-be egész biztosan szerezni fognak embert (mivel Chad Green-t és Mike King-et is elveszítették egész szezonra), valamint a rotációba se ártana legalább egy plusz kar.

Ez a plusz kar viszont biztosan nem Luis Castillo lesz. A Cincinnati Reds ászát az újságírók 2-3 éve minden nyáron eladják valahová, de ez most valóban meg is történt: a Seattle Mariners áldozott be érte 4 fiatal tehetséget.

luis_castillo.jpgCastillo egy vállsérülés miatt csak májusban tudta elkezdeni az idei szezont, ám az első startja kivételével mindig ledobott legalább 5 játékrészt és eddig mindössze egyszer engedett az ellenfeleknek 3-nál több kiérdemelt pontot (14 start alatt 2.86 ERA). A megszerzése természetesen nagy erősítést jelent majd a Mariners amúgy sem gyenge rotációjának, főleg úgy, hogy az újonc George Kirby, vagy a másodéves Logan Gilbert vészesen közelítenek a karrierjük során egy szezonban ledobott legtöbb játékrész (IP – innings pitched) határához, úgyhogy lassan itt-ott ki kell majd hagyniuk egy-egy startot (Kirby-nél ez az All-Star szünet előtt meg is történt egyébként). Ebből a szempontból is tökéletes választás Castillo, akit ha nem hátráltatnak sérülések, 30+ startra mindig be lehet írni. Ráadásul egy rövid rájátszás-szériában sem néz ki rosszul a Robbie Ray-Luis Castillo-Marco Gonzales hármas, más kérdés, hogy mennyire tudja az ütősor megtámogatni őket. Oda egyébként még júniusban hozták 1B/DH Carlos Santana-t (a Royals-ból), de ő aligha tud már megváltó lenni.

Mitch Haniger visszatérése viszont már nagyobb segítség lesz a lineup-nak; összességében pedig a Mariners nagyon szépen visszakormányozta az elúszni látszó szezont a helyes irányba (21-28 május végén, majd 14-es győzelmi sorozat júliusban), így 2001 után újra meg lehet a rájátszás (?).

A Reds oldaláról is érthető a csere. Ők pár évig még nem nagyon lesznek tényezők, így inkább megszabadulnak a mozdítható veteránoktól, cserébe pedig szépen feltöltik a farmrendszert. Castillo-ért megkapták a Mariners két legnagyobb ígéretét Noelvi Marte és Edwin Arroyo személyében, valamint két jobbkezes dobót is szereztek (Levi Stoudt és Andrew Moore). A négy játékos közül Marte a legnagyobb név, jó átlaggal és erővel is képes ütni, szépen gyűjti a sétákat (azaz jól kontrollálja a strike-zónát), valamint strikeout-jainak száma is átlag alatti. Egyes szakértők szerint védekezésben idővel majd lehet, hogy hármas bázisra kell váltania shortstop-ról, de ott is kiemelkedő védő lehet…na bumm….akkor majd Arroyo oldja meg az SS posztot hosszú távon Cincinnati-ban.

A Reds a hírek szerint másik remek dobóját, Tyler Mahle-t is árulja, de OF Tommy Pham, vagy INF Brandon Drury és Donovan Solano távozása sem lenne meglepetés.

 

Kinek nem jut szék a New York Mets-nél, mikor elhalkul a zene?

A Mets nem véletlenül költött el rengeteg pénzt az elmúlt két átigazolási szezonban: még úgy is vezetik az NL East-et, hogy két legjobb dobójuk, Max Scherzer és Jacob deGrom is hosszú kényszerpihenőre vonult – bár az előnyük mindössze 3 mérkőzés a címvédő Atlanta Braves-szel szemben.

Meg is érezték a vérszagot, mert már most nyélbe ütöttek két (igaz kisebb volumenű) cserét. Még a múlt héten megszerezték 1B/DH Daniel Vogelbach-ot a Pittsburgh Pirates-ből egy cseredobóért cserébe, csütörtökön pedig OF Tyler Naquin-re csaptak le, aki a Reds-ből került Queens-be.

Mivel sem Dom Smith, sem J.D. Davis nem tudta megfelelően megoldani a DH-posztot, az egész pofás szezont hozó Vogelbombz kikaparhatja magának a gesztenyét (egyesen nem sok esélye van Pete Alonso-val szemben), de az outfield-en bevethető Naquin is fel-feltűnhet kijelölt ütőként. Valamint mindkettőjükre igaz lehet az is, hogy egy lengetéssel akár egy rájátszás mérkőzés alakulását is befolyásolhatják – mindkét játékos nagy home run vágó, már amikor sikerül kontaktba kerülni a labdával.

A két érkező viszont azt jelenti, hogy távozóknak is kell lenniük. Elsőként a vándormadár Travis Jankowski kapta meg a kaszát, de a hírek szerint Smith és Davis játékára sem tartanak igényt a Citi Field-en, pedig mindkettejük karrierje jobban indult ennél.

És akárcsak a városi rivális Yankees, a Mets sem fog hátradőlni: cseredobóra nekik is szükségük lenne, de ha már lúd, legyen kövér: miért ne szerezhetnék meg az elérhető legjobb catcher-t, a Chicago Cubs játékosát, Willson Contreras-t is?

Nincsenek már pénzügyi akadályok Queens-ben.

 

A Soto-saga

That escalated quickly – az értelmező kéziszótárban Juan Soto és a Washington Nationals GM, Mike Rizzo fényképe áll majd e kifejezés mellett.

burgundy.jpg

Júniusban még el sem tudtuk volna képzelni, hogy egy hónappal később másik csapat mezében láthatjuk a liga talán legjobb ütőjátékosát. Csakhogy Soto (és minden hájjal megkent ügynöke, Scott Boras) visszautasították a Nats 15 éves, 440 millió dollárról szóló szerződéshosszabbítási ajánlatát, amire a Nationals úgy berágott, hogy áruba is bocsátották az outfielder-t.

A hírek szerint Soto keveselte az éves átlagfizetését (29.3 millió dollár) és inkább a liga legjobbjaihoz hasonló gázsit szeretne (jogosan), ami olyan évi 35-nél kezdődik. Valamint a klub tulajdonosváltása körüli bizonytalanság is elriasztotta a hosszútávú elköteleződéstől – a jelenlegi tulaj Lerner-család a hírek szerint megválna a csapattól, Soto pedig nem érzi, hogy belátható időtávon belül újra bajnoki címért harcolhat majd a fővárosiakkal.

Ezért úgy néz ki, hogy már most új csapatban találhatja magát, viszont a fizetési igénye, valamint a Nationals által támasztott követelmények (4-5 rendkívül ígéretes tehetség és 1-2 már MLB-ben bemutatkozott fiatal) igencsak leszűkíthetik az érdeklődők körét. Persze a két New York-i csapatot azonnal szóba hozták Soto-val, de a megfelelő tehetségekkel inkább csak a Yankees rendelkezik, viszont kérdés, hogy később hajlandóak lennének-e rekordszerződést kötni a játékossal úgy, hogy idén télen Aaron Judge orra alá sem ártana egy vaskos kontraktust dugni.

Így léphet előtérbe a Los Angeles Dodgers – San Diego Padres páros, akik hajlandóak lehetnek lemondani ennyi tehetségről (a legutolsó hírek szerint a St. Louis Cardinals és a Texas Rangers van még versenyben a két nyugati parti csapat mellett) és még talán a pénzügyeket is ki tudnák gazdálkodni. Illetve a Dodgers egész biztosan meg tudná oldani, bár nekik sem ártana Trea Turner-rel egyezkedni, míg a Padres-nál a holtszezonban inkább az összfizetések csökkentésére mentek rá, így kérdés, hogy Fernando Tatís Jr. és Manny Machado gigaszerződései mellé be tudnak-e vállalni még egy harmadikat is.

Ha valamelyik csapat mégsem akarná megkötni a hosszútávú szerződést Soto-val, annak sem kell csüggednie, az idei után még két évig arbitrációra jogosult, így szabadügynök legkorábban 2025-ben lehet. Ez pedig bevonzhat olyan csapatokat, mint a Tampa Bay Rays vagy akár a Milwaukee Brewers. Utóbbi azért nem arról híres, hogy ilyen rövidtávú megoldást kínáló üzletbe beleugorjon, de mi van, ha David Stears GM tenyere nagyon viszketni kezd a bajnoki cím miatt? Persze a Rays-nél is egyből elvinné a fizetési keret kb. felét Soto arbitrációs gázsija, de akár a tampai kirakós utolsó darabja is lehetne a balkezes outfielder. És egy bajnoki címmel a zsebben máris nem fájna úgy az a 20+ milliós fizetés. Na meg akár tovább is lehet cserélni Soto-t….

A lehetőségek határtalanok, de én még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy kb. két hét alatt tető alá lehet hozni egy ekkora boltot, azonban a háttérben biztosan égnek a telefonvonalak és sorban fogynak a kávék.

Szegény Kevin Durant meg azt hitte, az ő esetleges csapatváltása lesz az idei nyár legnagyobb sztorija.

 

Egyéb, már megkötött cserék

A bejegyzést vasárnap (július 31.) hajnali 2-3 környékén írom, így mire eljut az olvasókhoz, valószínűleg más üzletekre is sor kerül már, de nézzük meg a fentieken kívül milyen tranzakciók történtek eddig.

A maradékból egészen biztosan az Arizona Diamondbacks és a Tampa Bay Rays között megkötött David Peralta-csere lesz az egyik legfontosabb: Peralta pont az a játékos lehet, aki tökéletesen beleillek a Rays gépezetébe. Jó ütőjátékos, megfelelő átlagokat képes elérni, de ha kell, a nézőtérre is kivágja a labdát, ráadásul a Rájákat komoly sérüléshullám sújtja, így állandó kezdőjátékos lehet jobbkezes dobók ellen (balkezesekkel szemben felecsdel). Az ellenértéke pedig „mindössze” egy 19 éves catcher-tehetség, Christian Cerda volt, ráadásul év végén lejár a szerződése, így csak rövidtávon állják a fizetését a floridaiak.

Egy Christian ment, egy Christian jött – Peralta megszerzése már a második nyári cseréje volt a Rays-nek: még július elején behúzták a több poszton is bevethető Christian Betancourt-t az Oakland Athletics-ből, de ő még nem váltotta meg a világot a Rájáknál lejátszott 8 meccse alatt (.160/.192/.280).

freight_train.jpg

Tegnap bemelegítő cseréket csinált a hírek szerint a Soto-ügyben nyakig érintett Dodgers és Cardinals is: az Angyalok Városában Zach McKinstry-től köszöntek el és hozták a Chicago Cubs-ból a cseredobó Chris Martin-t, míg a Cards a shortstop Edmundo Sosa-t boltolta Philadelphiába a balkezes reliever JoJo Romero-ért cserébe.

McKinstry csak a sokadik kiegészítő ember volt a Dodgers kispadján, miközben Martin figyelemre méltó számokat produkált a Cubs-nál (133 ütéshez állásból csak 4 kiosztott séta), ám a Mackóknak már nincsenek vérmes reményeik ebben az alapszakaszban, így a biztoskezű cseredobók is luxusnak számítanak. McKinstry viszont Triple-A-ben remekelt, így a jelenleg kisebb stresszt jelentő Chicagóban akár ki is bontakozhat a tudása.

mckinstry.jpg 

A Cardinals-Phillies csere viszont azért érdekes, mert közvetlen rivális a két csapat, mindketten a rájátszásra hajtanak, ám egy ilyen, kisebb jelentőségű üzlet tekintetében ez most nem számított.

Sosa egyébkét tavaly bejátszotta magát a Cards kezdőjébe, de idén nem ment neki valami jól, valamint a St. Louis-ban bemutatkozó újoncok (Brendan Donovan, Nolan Gorman) némileg redundánsá is tették, miközben a Phillies nagy gyűjtögetője a pocsék ütőátlaggal rendelkező infielder-eknek. De hátha az új környezet újra feléleszti Sosa ütőjét, és mindehhez csak a sérülésből visszatérő, ebből kifolyólag nem túl jó számokat produkáló Romero-tól kellett megválniuk.  A legendásan gyenge Phillies-bullpen-ből embert behúzni igazán komfortzónán kívüli ötletnek tűnik, de a Cardinals amúgy is rendelkezik legalább 4 balkezes cseredobóval, így nem Romero lesz a go-to-guy.

 

Nagy nevek, akik csapatot válhatnak

A kezdődobók piacán Frankie Montas a legnagyobb név. Ő valahogy kimaradt az Oakland Athletics téli kiárusításából, de az alapszakaszban mindent megtett azért, hogy nagyobb célokért küzdő csapatba küldjék (19 start alatt 3.18 ERA). Állítólag a Yankees van ráfeszülve a legjobban, de a Cardinals is érdeklődik, valamint a még egy kompetens kezdődobóért esdeklő Toronto Blue Jays és Minnesota Twins esélyeit sem szabad kizárni. Na meg mindig ott van a (legtöbbször győztes) misztikus csapat is, egy olyan gárda, amelyről az újságírók sosem pletykálnak, a végén azonban mégis megszerzik adott játékost. Az A’s a hírek szerint egyébként legalább 2 jó nevű prospect-et és egy, az MLB-ben már bemutatkozott tehetséget kér Montas-ért cserébe.

Ha róla valaki lemaradna, a fent említett Reds-es Mahle-vel vígasztalódhat, de egyes elvetemültek szerint az idén is csak szenvedő Los Angeles Angels meghallgatja a Shohei Ohtani-val kapcsolatos ajánlatokat is – más kérdés, hogy 99 százalék, hogy egyiket sem fogadják el. De csak egy nagyon elszánt csapatra van szükség; viszont arra nagyobb az esély, hogy az Angyalok egy másik kezdője, Noah Syndergaard talál majd új otthonra augusztus 2. előtt.

De az Angels-hez hasonlóan a Miami Marlins is feladni látszik az idei szezont. Ők is épp egy sérüléshullám tetején szörfözgetnek, és a pletykák szerint egy kezdődobójuktól, név szerint Pabló López-től hajlandóak lennének megválni. A jobbkezes López is nagy fogásnak számítana, az iránta érdeklődő csapatok listája pedig nem sokban különbözhet a Montas-ra ácsingózókétól.

Némi meglepetésre a Detroit Tigers fiatal balkezese, Tarik Skubal is elérhető, de a híresztelések szerint a kezdőkkel jól ellátott Houston Astros (José Urquidy) és Cleveland Guardians (Zach Plesac) is hajlandó lenne megválni egy SP-től, hogy a játékoskeret máshol keletkező lyukait befoltozza.

A starter-ek mellett a cseredobók piaca is biztosan aktív lesz, itt David Robertson (Chicago Cubs) vagy valamelyik Tigers dobó (Gregory Soto, Andrew Chafin) lehet a nagy fogás, de bármelyik, rájátszásról lemaradni látszó együttes megválhat jól teljesítő reliever-eitől. Kereslet bőven lesz rájuk.

 

Az ütőjátékosok között is nagy mozgást várnak a jól értesültek.

Soto mellett akár 1B Josh Bell-től, vagy DH Nelson Cruz-tól is megválhat a Nationals (Bell különösen jó fogás lehet, ha tudja tartani idei formáját), de új csapatba kerülhetnek a Cubs sikeresebb éveinek megmaradt hírmondói, C Willson Contreras és OF Ian Happ is. Előbbiért nagy harc alakulhat ki, hiszen gyakorlatilag az egész liga sikítva könyörög egy jó catcher-ért – állítólag az Astros lehet majd a befutó Contreras esetében.

Kérdéses, hogy mit akar kihozni idei szezonjából az AL East utolsó helyére visszacsúszó, de az utolsó wild card helytől nem olyan messze elhelyezkedő Boston Red Sox is. A legújabb hírek szerint hajlandók lennének megválni egyik alapemberüktől, J.D. Martínez-től; World Series-álmokat dédelgető csapatok háza tájáról ritkán hallunk ilyeneket. Ha tényleg kihúzzák a dugót, akár SP Nate Eovaldi is új mez büszke gazdája lehet.

Az Oakland Athletics ezen a fronton is érintett, CF Ramón Laureano személyében elég jó kis játékossal lehet erősebb az, akinek sikerül lenyűgöznie az A’s-t, de a Kansas City Royals keretében is van még „tartalék” (Whit Merrifield, Michael A. Taylor).

Viszont számomra az egyik legérdekesebb a Baltimore Orioles tevékenysége lesz majd. Az Orioles idő előtt fut jó szezont – nagy hajrával 50 százalékos mutató fölé tornászták- és a rájátszásért folyó harc közepén találták magukat -, de több olyan játékossal is rendelkeznek (Trey Mancini, Anthony Santander, Jordan Lyles, Jorge López), akikért a jövőben segítséget jelentő tehetségeket kaphatnak.

De meddig lehet kínozni a helyi szurkolókat?

A helyiek évek óta várnak egy olyan szezonra, amikor augusztusban, pláne szeptemberben izgulhatnak, és a speciális helyzetet a GM Mike Elias is elismerte. A csapatvezető nem nagyon akar eltérni a hosszútávú tervtől, azaz nem fog őrült bevásárlásba kezdeni, inkább olyan játékosokra vetné ki a hálóját, akik nem csak idén, de a következő szezonokban is segítséget jelenthetnek. Ehhez lehet, hogy meg kell válnia azoktól, akik a szezon után szabadügynökök lehetnek (Lyles, Mancini), viszont pont értük nem várható akkora ellenérték, mivel a másik fél sem hülye, egy pár hónapos „bérleményért” nem fogja a farmot odaadni. Így hát Elias-nak igen vékony jégen kell majd táncolnia: hogyan őrizze (esetleg tovább fényesítse) meg csapata jövőjét, úgy, hogy közben megtartsa az esélyt egy idei jó szereplésre is.

Tényleg kíváncsian várom, hogy milyen lépésekre szánja el magát, de a fentiekből látszik, hogy augusztus 2-ig el leszünk majd kényeztetve. Amennyiben Juan Soto tényleg csapatot vált, az alapjaiban írhatja át a World Series esélyekről alkotott elképzeléseinket.

A határidő lejárta után igyekszem majd összefoglalni, milyen cserék történtek és ezek milyen hatással lehetnek a csapatok szereplésére.

 

(A képek forrása: sfgate.com, pinstripealley.com, oregonlive.com, quickmeme.com, arizonasports.com, latimes.com)

Strikeout

MLB hírek, érdekességek. Baseball történelem. Popkultúra és baseball. Statisztikák. Jenkik Háza x New York Yankees Hungary Podcast.

Friss topikok

Címkék

Aaron Boone (2) Aaron Judge (6) Abbott és Costello (1) Adam Yauch (1) Adley Rutschman (1) Albert Pujols (3) ALCS (6) ALDS (5) Alex Rodriguez (2) All-Star Game (1) American Family Field (2) American League (2) Angel Stadium (3) Arizona Diamondbacks (12) Arte Moreno (2) Atlanta Braves (14) At Bat (4) Austin Riley (1) Babe Ruth (14) Baltimore Orioles (11) Barry Bonds (2) Beastie Boys (1) bemutatkozás (1) Bill Buckner (1) Blake Snell (2) Boston Red Sox (33) Bronx is burning (2) Brooklyn Dodgers (2) Brooklyn Nets (1) Bryce Harper (2) bunteto.com (1) Busch Stadium (2) Buster Posey (3) Camden Yards (2) Caribbean Series (2) Carlos Correa (7) Carlos Rodón (5) Charles B. Johnson (2) Charlie Sheen (1) Chase Field (3) Chicago Cubs (6) Chicago White Sox (11) Christian Yelich (1) Cincinnati Reds (9) Citizens Bank Park (2) Citi Field (2) Cleveland Guardians (6) Cleveland Indians (7) Colorado Rockies (8) Comerica Park (2) contact (1) Coors Field (2) Corbin Burnes (3) Corey Kluber (2) Corey Seager (2) Craig Counsell (1) Curt Schilling (1) Cy Young (1) Dave Roberts (1) David Ortiz (3) Derek Jeter (1) Detroit Tigers (13) Dick Monfort (2) DJ LeMahieu (3) Dodger Stadium (4) Domingo Germán (1) Don Mattingly (1) Draft (1) Eddie Rosario (1) Eduardo Rodriguez (1) Eloy Jiménez (2) Fenway Park (6) Fernando Tatis (4) Francisco Lindor (4) Freddie Freeman (1) George Steinbrenner (3) Globe Life Field (4) Gold Glove (1) Great American Ball Park (2) Guaranteed Rate Field (2) Guggenheim (2) Hall of Fame (1) Henry Davis (1) Home Run Derby (1) Houston Astros (22) intro (1) Jack Leiter (1) Jameson Taillon (2) Jarred Kelenic (1) Jenkik Háza (112) Jim Crane (2) Joey Votto (1) Joe DiMaggio (4) Joe Musgrove (2) Joe Pepitone (2) Johnny Damon (1) John Fisher (2) John Means (1) John Stanton (2) Jonathan India (1) Jordan Lawlar (1) Jorge Soler (2) Juan Soto (4) Justin Turner (3) Kansas City Royals (8) Kauffman Stadium (2) KeBryan Hayes (2) Ken Griffey Jr. (1) Ken Kendrick (2) Kiké Hernández (1) Kim Ng (2) Kollektív Szerződés (1) Kris Bryant (1) Kumar Rocker (1) LoanDepot Park (1) Lockout (8) Logan Webb (1) Los Angeles Angels (15) Los Angeles Dodgers (20) Lou Brock (2) Lou Gehrig (6) Marcelo Mayer (1) Mario Mendoza (1) Marlins Park (2) Max Fried (1) Max Scherzer (1) MCA (1) Mendoza Line (1) Miami Marlins (6) Mickey Mantle (6) Miguel Cabrera (1) Mike Trout (1) MiLB (2) Milwaukee Brewers (10) Minnesota Twins (5) Minor League (5) Minute Maid Park (2) MLB (70) MLBPA (5) MLB Hot Stove (1) MLB Hot Stove 2021 (7) MLB Trade Deadline (6) Mookie Betts (3) MVP (2) Nationals Park (2) National League (4) New York Giants (2) New York Islanders (1) New York Jets (1) New York Knicks (1) New York Mets (16) New York Rangers (1) New York Yankees (131) New York Yankees Hungary (110) Nick Castellanos (2) NLCS (2) NLDS (3) No-hitter (14) Noah Syndergaard (1) Nolan Arenado (1) Oakland Athletics (13) Opening Day (3) Oracle Park (2) Ozzie Albies (1) Patrick Corbin (1) Pedro Martinez (1) Perfect Game (1) PETCO Park (2) Peter Seidler (3) Philadelphia Phillies (16) Phil Niekro (1) Pittsburgh Pirates (8) Playoff 2021 (18) Playoff 2022 (3) Playoff 2023 (1) PNC Park (2) Podcast (114) Polo Grounds (1) Popkultúra (5) Progressive Field (2) Qualifying offer (2) Randy Arozarena (1) Ray C. Davis (2) Reggie Jackson (2) Reid Detmers (1) RingCentral Coliseum (2) Robbie Ray (1) Roberto Clemente (2) Rob Manfred (3) Rogers Centre (2) Roger Clemens (2) Roger Maris (1) Rookie of the Year (1) San Diego Padres (18) San Francisco Giants (12) Scott Boras (1) Seattle Mariners (15) Shohei Ohtani (6) Silver Slugger (1) Snapback (8) Spencer Turnbull (1) Spring Training 2022 (1) St. Louis Cardinals (13) Stadionok (6) Statisztika (6) T-Mobile Park (2) Tampa Bay Rays (19) Target Field (2) Ted Williams (2) Téli ligák (9) Texas Rangers (13) Toronto Blue Jays (13) Toros del Este (7) Trevor Bauer (1) Trevor Story (1) Triple Crown (1) Tropicana Field (2) Truist Park (2) Tyler Gilbert (1) Tyler Matzek (1) Tyler ONeill (1) Tylor Megill (1) Vlad Guerrero Jr. (1) Wade Boggs (1) Wade Miley (1) Wander Franco (4) Washington Nationals (6) Whitey Ford (5) Who is on first (1) Wild Card (2) Winter Meetings (1) World Baseball Classic (2) World Series (18) Wrigley Field (2) Yankee Stadium (6) Yogi Berra (4) Yu Darvish (3) Zac Gallen (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása